Reynolds En Reynolds
Page Banner
Nieuws
Nieuws

Digitale Werkorder officieel goedgekeurd door Kia Motors Europa

Kia Motors Nederland B.V. heeft samen met Reynolds and Reynolds een belangrijke stap gezet in de digitalisering binnen het garantie proces van Kia.


Er is nauw samengewerkt om de digitale werkorder van WinCar te kunnen gebruiken binnen het garantie proces van Kia. Daarbij zijn er diverse aanpassingen gedaan binnen het proces om het goed aan te laten sluiten aan de vereisten.

Het Europese hoofdkantoor, Kia Motors Europa, heeft het WinCar proces officieel goedgekeurd. Dit betekent dat het digitaal tekenen via WinCar volstaat, de werkorders hoeven niet langer geprint te worden om te laten tekenen.

De formele startdatum is 1 augustus 2020. Digitale werkorders welke zijn aangemaakt vanaf deze datum volstaan voor het Kia garantie proces. Voor vragen over het Kia garantie proces kunt u zich wenden tot garantie@kia.nl.


Wilt u meer weten over het werken met de Digitale Werkorder binnen WinCar? Bekijk dan hier de VIDEO met betrekking tot de Digitale Werkorder of neem gerust contact op met onze afdeling Sales en maak geheel vrijblijvend een afspraak (0316-582810 of bedrijfsbureau@reyrey.com).