Reynolds En Reynolds
Page Banner
Installatie
De Reynolds Software Installatieteams worden toegewezen aan de autobedrijven die voor het eerst het Reynolds systeem gaan gebruiken. Ze gebruiken uitgebreide checklists met taken die zowel door het autobedrijf als door Reynolds uitgevoerd dienen te worden voor, tijdens en na de installatie. Voordat het autobedrijf aan de dagelijkse werkzaamheden op het Reynolds systeem gaat beginnen, converteert het Software Installatieteam de data van het vorige systeem naar het nieuwe Reynolds systeem.

Ons Hardware Installatieteam werkt met uw medewerkers samen om te bepalen waar de nieuwe hardware geplaatst moet worden. Deze technici zijn getraind om uiterst netjes bekabeling en apparatuur te installeren; daarom zijn de werkplekken van onze klanten geen warboel van kabels en chaotisch geplaatste apparatuur.