Reynolds En Reynolds
Page Banner
Training
Training
In ons opleidingscentrum in Zevenaar instrueren we onze klanten in het gebruik van de Reynolds and Reynolds software voor hun respectievelijke taken. Men kan gedurende het hele jaar terecht voor klassikale trainingen, met als grootste voordeel een ongestoorde leeromgeving. Iedere deelnemer heeft zijn/haar eigen werkplek en maakt tijdens deze training kennis met dezelfde modules en functionaliteiten als bij de dealer. Onze docenten zijn buitengewoon kundig omdat zij zich gespecialiseerd hebben in specifieke deelgebieden van het Dealer Management Systeem.

In de trainingsgids staat nader toegelicht welke trainingen worden aangeboden (onder voorbehoud van voldoende deelname) en welke functionaliteiten per training aan bod zullen komen. In de trainingsagenda vindt u de data wanneer de trainingen aangeboden worden. Beide documenten kunt u vinden bij 'downloads'.

Workshops
Naast de klassikale trainingen bieden we regelmatig software-update workshops of gebruikersdagen aan. Klanten kunnen aan deze workshops of gebruikersdagen deelnemen om het maximale rendement uit de aanpassingen van nieuwe softwarereleases te halen. Tijdens deze workshops komen alle aanpassingen en uitbreidingen van de software aan bod en is er ruimte voor het behandelen van praktijkvraagstukken.

Overnachten?
Komt u van ver en overweegt u in de omgeving van Zevenaar te overnachten, dan kunnen wij het Van der Valk Hotel in Duiven bij u aanbevelen. De receptionistes van Reynolds and Reynolds zijn u graag van dienst bij het maken van een reservering tegen een gereduceerd tarief. Meer informatie kunt u inwinnen bij onze receptionistes, te bereiken via telefoonnummer: 0316-582800.